Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ στην ελληνική ΑΡΙΣΤΕΡΑ

  Διά της παρούσης κάνω πλήρη δήλωση μετανοίας. Μετανοώ για το αριστερό παρελθόν μου. Αποκηρύσσω τον "αναρχοκομμουνισμόν", τους "κομμουνιστοσυμμορίτας" πρώην συντρόφους μου που επιτίθενται στα χωριά με κονσερβοκούτια. Θέλω όμως να δηλώσω τα ακριβή αίτια της μετάνοιάς μου.
  Κατάλαβα μετά το λόγο από το βήμα της Βουλής των Γερμανοτσολιάδων (πρώην Ελληνικό Κοινοβούλιο) του επόμενου πρωθυπουργού μας (αχ καημένη ψωροκώσταινα) κ.Αντ.Σαμαρά τα ιστορικά σφάλματα της ελληνικής αριστεράς που μέχρι σήμερα ακολουθούσα.
  Της Αριστεράς που κυβέρνησε από το 1945 και έπειτα. Που έφερε τους Αμερικανούς και γενικά τη δυτική εξάρτηση στην εξουσία. Που έκανε τη χώρα προτεκτοράτο του ΝΑΤΟ, κλείνοντας τις πόρτες της στους αδελφούς βαλκανικούς λαούς. Που στήριξε την αποστασία και τα Ιουλιανά το '65. Που άνοιξε το δρόμο για τη Χούντα των Συνταγματαρχών. Που παρέδωσε 7 χρόνια τη χώρα στους αμερικανοβαλμένους φασίστες δικτάτορες. Που άφησε την Κύπρο να καταληφθεί από τον Τουρκικό στρατό. Που έβαλε το δίλλημα "Καραμανλής ή Τανκς" αμέσως μετά την κολοβή Μεταπολίτευση. Που έφερε την "Αλλαγή" του '81 (γελάει η Ιστορία). Που επέτρεψε, ενίσχυσε και πρωτοστάτησε στα καραγκιοζιλίκια (ας μου επιτραπεί η έκφραση) για το όνομα της FYROM, και δεν άφησε να δοθεί ένα όνομα στο συμφέρον της Ελλάδας και να δημιουργηθεί ένας εξαίρετος οικονομικός σύμμαχος στα βόρεια σύνορά μας. Που έφερε την απάτη του Χρηματιστηρίου, την καζινοποίηση της πολιτικής ζωής μας και την απώλεια τεράστιων ποσών από το λαό. Που μας έφερε τους Ολυμπιακούς του υπερδανεισμού, της σπατάλης, της μίζας και των αναξιοποίητων ακινήτων. Που έστησε το χορό των σκανδάλων (Υποκλοπές,Ομόλογα,Κουμπάροι,Siemens,Βατοπαίδι) και 5 χρόνια γλένταγε πάνω απ' το πτώμα του κρατικού μηχανισμού. Που έκαψε τη μισή Ελλάδα. Που χρεοκόπησε τη χώρα και την παρέδωσε στο συνένοχο ΠΑΣΟΚ, που έκανε κι αυτό τα ίδια και χαιρότερα. Που άφησε το λαό στα χέρια του ΔΝΤ για να τον κατασπαράξει. Που συγκυβερνά στη δοτή Παπαδήμια κυβέρνηση, ξεπουλά τη χώρα, εκχωρεί εθνική κυριαρχία, ξεσκίζει το Σύνταγμα, απαξιώνει τη Δημοκρατία, φτωχοποιεί το λαό.
  Δεν μπορώ πλέον να πιστεύω στην Αριστερά που εγκαθίδρυσε τη μιζοκρατία, τη φαυλοκρατία, τη διαφθορά, τις πουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες, την αναξιοκρατία σε όλους τους τομείς. Αυτά και άλλα πολλά έκανε η κακιά η Αριστερά. Μπράβο κ.Σαμαρά που τα επισημάνατε.Συγχαρητήρια! Ζήτω η Δεξιά, ζήτω η ΝΔ και η συγκυβέρνηση! Κάτω ο λαός και τα δικαιώματά του!
  Μετανοώ για όλα, οι τράπεζες και οι αγορές να με συγχωρέσουν!
                                                                                                                  Φ.Κ.Τ.

*  Το μεγάλο λάθος της Αριστεράς είναι ένα: το ότι τόσα χρόνια δεν κατάφερε να ενωθεί σε μια γροθιά, να μπορέσει να κυβερνήσει και να σώσει τη χώρα. Οι ηγεσίες της έκαναν ιστορικά λάθη. Τόσα χρόνια υπερασπίζονταν το λαό η καθεμία μόνη της. Τώρα που ένα κομμάτι της πραγματικής Αριστεράς πήρε τη μεγάλη απόφαση να ζητήσει όχι ψήφο αγανάκτησης και διαμαρτυρίας αλλά ψήφο εμπιστοσύνης είναι λίγο αργά. 'Η μήπως όχι;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου