Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Κέντρο απεργιακού αγώνα η ΕΥΑΘ

dsc05038.jpg
   Σε κέντρο απεργιακού αγωνα μετέτρεψαν οι εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ το κτίριο της επιχείρησης επί της Εγνατίας για το απεργιακό διήμερο και καλούν όλους τους πολίτες να διαφυλάξουν τον Δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα του νερού. 
 
   "Η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να εξανεμίσει τα τελευταία ψήγματα αξιοπρέπειας των εργαζομένων με το 3ο Μνημόνιο που έρχεται προς ψήφιση αύριο, ενώ μόλις της περασμένη εβδομάδα υπερψηφίστηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την μείωση του ποσοστού του Δημοσίου στις υπό αποκρατικοποίηση ΔΕΚΟ. Μέσα σε μερικές κόλλες χαρτί η Κυβέρνηση διαγράφει από την κατοχή του Ελληνικού Λαού, την περιουσία του" αναφέρει το Σωματείο Εργαζομένων ΕΥΑΘ.
 
    Ανοιχτή συνέλευση εργαζομένων, ανέργων, απεργιακών συνελεύσεων, νέων, κινημάτων διοργανώνεται σήμερα στις 6.30 μμ στο κτήριο της ΕΥΑΘ (Εγνατίας 127).
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Σωματείου Εργαζομένων της ΕΥΑΘ, στηρίζει και συμμετέχει ενεργά στη διαμαρτυρία που πραγματοποιείται από σήμερα 6/11 στις 7.00 πμ στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στην Εγνατία.
Καλούμε όλους τους πολίτες, τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους άνεργους, τη νεολαία, να στηρίξουν αυτή την κινητοποίηση μετατρέποντας τα γραφεία του εν λόγω οργανισμού σε κέντρο του απεργιακού αγώνα για:
  •    Να μην ξεπουληθεί το νερό και καμία δημόσια και κοινωφελής υπηρεσία.
  •    Να φύγει η τρικομματική κυβέρνηση που χρεοκοπεί το λαό και τη χώρα.
 Ανοίγουμε έναν άλλο δρόμο για την κοινωνία  με δημοκρατία και παραγωγική ανασυγκρότηση
Όλοι στους δρόμους! Όλοι και όλες στον αγώνα!

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σ.Ε.Ε.Υ.Α.Θ.
Η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να εξανεμίσει τα τελευταία ψήγματα αξιοπρέπειας των εργαζομένων με το 3ο Μνημόνιο που έρχεται προς ψήφιση αύριο, ενώ μόλις της περασμένη εβδομάδα υπερψηφίστηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την μείωση του ποσοστού του Δημοσίου στις υπό αποκρατικοποίηση ΔΕΚΟ. Μέσα σε μερικές κόλλες χαρτί η Κυβέρνηση διαγράφει από την κατοχή του Ελληνικού Λαού, την περιουσία του. 
Οι εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ, καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να διαφυλάξουμε τον Δημόσιο  και κοινωνικό χαρακτήρα του νερού. Σας καλούμε σε 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση στο κτίριο της ΕΥΑΘ Εγνατία 127 για να πούμε ένα βροντερό ΟΧΙ στο ξεπούλημα της λαϊκής περιουσίας. Αυτή τη στιγμή πλήθος συμπολιτών μας στηρίζει τον αγώνα μας.
Η Γαλλική κυβέρνηση μέσω της GdF, ελέγχει ένα μεγάλο ποσοστό της ιδιωτικής SUEZ, υποψήφιου αγοραστή της ΕΥΑΘ, η Ελληνική κυβέρνηση δε μπορεί να παραδειγματιστεί ούτε από αυτό;
  •  Το ΝΕΡΟ δεν είναι εμπόρευμα
  •  ΟΧΙ στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ 
  •  ΟΧΙ στα ιδιωτικά μονοπώλια
  
 
Σωματείο Εργαζομένων Εταιρείας Ύδρευσης Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης
 
 
 
 
πηγή: alterthess.gr
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου